Art­Lab

Er du mellem 15 og 25 år og brænder du for KUNST, DESIGN og ARKITEKTUR? Så er du velkommen i ArtLab

Er du mellem 15-25 år, og har du lyst til at eksperimentere og fordybe dig inden for kunstneriske discipliner som foto, video, lyd, performance, design og kreativ skrivning?

Så har du muligheden for at prøve kræfter med kunsten i et stærkt fællesskab med andre når Vejle Musik- og Kulturskole, Spinderihallerne og billedkunstner Stine Ofelia Kildevang lukker dørene op for kunstinteresserede unge til et spændende forløb i foråret 2021.

Med udgangspunkt i fælles gennemgange af jeres eget materiale, får I faglig sparring. Stine Ofelia vil introducere jer til generelle temaer inden for kunst og design og stille jer små relevante opgaver. I får også introduktion til professionelle kunstneres værker og arbejdsmetoder.

Alle onsdage og søndage er med undervisning af Stine Ofelia Kildevang, mens der tirsdag er mulighed for at arbejde selv i professionelle omgivelser.

Vi mødes i Spinderihallerne i Vejle.

Pris:  5 rater á 350 kr. 
Sted: Spinderihallerne, lokale M12
Tidspunkter: Onsdage kl. 16-19 | Sidste søndag hver måned kl. 11-14 (i alt 26 gange)
Underviser: Stine Ofelia Kildevang 

Billedkunstner Stine Ofelia Kildevang, har i kraft af egen kunstneriske praksis et indgående kendskab til både foto, video, lyd, performance og kreativ skrivning.