Tirs­dags­Te­a­ter

Den 2. tirsdag i hver måned, kan du opleve eksperimenterende forestillinger ganske gratis i Xeneriet. Husk at bestille billetter! Du behøver ikke printe billetterne - oplys blot navn på den, der har bestilt til personalet. Se link under den enkelte forestilling - og husk at komme, hvis du har bestilt eller send os en mail, hvis du bliver forhindret, så andre kan få en chance.

 • Alle forestillinger starter kl. 17 og er for børn fra 6 år og deres familier

 • 10. april - 7 med et slag  Alder: Fra 4 år

  Skrædderen sidder på sit værksted fyldt med opgaver og historier. Men med et angribes skrædderens marmelademad af en hel flok fluer. Med et velplaceret klask lykkes det skrædderen at slå 7 fluer med et slag. Det er da noget af en præstation.
  Det skal hele byen… Nej, det skal hele verden have at vide. Og så drog han ud i verden.

  En forestilling om hvad selvtillid og optimisme kan føre til og om at bryde den sociale arv ved hjælp af energi, drivkraft og en stor portion fantasi.

  Forestillingen er frit fortolket efter brødrene Grimms eventyr Den tapre skrædder.

  Bestil billetter her

 • 8. maj - Alle tiders Jeppe

   Alle tiders Jeppe

   Alder: Fra 6 år.

  Alle tiders Jeppe – Holbergteatret

  Hvad er det med ham Jeppe? Hvorfor drikker han? Hvorfor slår hans kone Nille ham hele tiden? Og hvorfor bliver han grov og magtsyg, når han vågner op i baronens seng?
  En nytolkning af Holbergs kendte bonde Jeppe, som pludselig blev baron. Børnene får mulighed for at være med til at lege hans historie, hvis de vil.

  Bestil billetter her

 • 12. juni - Norden rundt

  Norden

  Alder: Fra 6 år.

  Norden rundt – Kompagni KALAS

  Følg med på vores nordiske ekspedition og oplev en broget samling sange og historier fra alle Nordens 8 hjørner. Her møder I et postbud som (næsten) drukner i post og en djævelsk spillemand som byder op til dans. I hører historien om pigen med en livsfarlig tå og får (måske) en norsk overraskelse at se.
  En efter en folder vores rejsekuffert sig ud og bliver til stemningsfulde billeder af Norden. Det hele ledsages af musik på harmonika og ukulele. Tilskuerne får smagsprøver på forskellige nordiske sprog og inviteres med i fortællingen. Forestilling spilles på dansk.

  Bestil billetter her